同朋友係銅鑼彎搵西餐廳一入去已經好有情調 menu 好特別 全人手製作 (唔記得咗影😵‍💫) 太肚餓 所以我地選擇左兩個set dinner,✨龍蝦🦞湯 非常濃郁 亦好creamy ✨ 前菜薄荷意大利配火腿哈密瓜🍈正常 加埋一齊食 岩岩好 唔會過鹹吞拿魚腐皮餃腐皮甜甜地 腐皮入面有少少粒粒脆卜卜幾得意😎 ✨我地仲加左錢叫左香煎鵝肝🤤上枱已經香噴噴 外脆內軟好正 旁邊仲有d沙律菜 🥗食完鵝肝可以refresh下 👍🏻✨主菜日本廣島蠔燴意大利飯✌🏻好好食既意大利飯 軟硬適中 d蠔好大隻 🦪性價比高 上枱熱辣辣 加埋有三文魚籽增加左豐富既口感日式青芥末威靈頓三文魚💪🏻好少見呢個菜式 食落又幾不錯 個皮仲keep到脆 配埋三文魚 同少少青芥末一齊食 三文魚岩岩好 唔會overcook 🤤✨甜品🍮當然唔少得美聲既甜品有驚喜 冇諗過佢當日廚師推介係抹茶心太軟勁好味 😋 流心效果一流 配合雲呢拿雪糕🍦 側邊半碟既小盆栽係朱古力整成 小盆栽入面有士多啤梨🍓定 raspberry jam 酸酸甜甜 好正 完美嘅一餐😌
同朋友係銅鑼彎搵西餐廳

太肚餓 所以我地選擇左兩個set dinner,

✨龍蝦🦞湯 非常濃郁 亦好creamy

✨ 前菜