2017-09-26 79 瀏覽
今日去開觀塘,行過見到呢張野宣傳,見D野又好似幾抵食,就入去試下啦!入面去,發現呢間野D choice都幾多架wor....又有窩夫又有甜品,D口味仲可以自己簡! 不過我地今次無試!首先更係飲返杯先啦!係1664! 個杯好夠凍....haha !香蒜牛油帶子意粉! 帶子雖然係雪藏既,但1 d雪味都無, 仲好有牛油既香味tim ! 不過略覺得層次感唔太夠,唔係太突出~跟餐沙律,都算新鮮鐵版龍蝦汁金菇肥牛魷魚飯! 呢個配搭真係比較小有! 佢個汁可以自己簡既,例如有燒汁、白汁等等。我最鍾意係佢D蕃茄,因為夠新鮮,又索哂D味! 送酒之選, 芝士肉醬焗薯條! 佢送上黎既時候,好大煙、熱辣辣架!薯條焗到好林, 索哂芝士同肉醬既味道! 正阿!埋單240蚊左右~ 間野幾靜,唔會好似apm個D餐廳咁趕人走, 係同朋友傾計既好地方

跟餐沙律,都算新鮮

薯條焗到好林, 索哂芝士同肉醬既味道! 正阿!

• 芝士肉醬焗薯條