2020-11-19
今日約左閨蜜👭食飯傾計,上網搵間就腳既方便大家返屋企。揀左呢間SHINE,係I-square附近,一間商廈既6樓。一出lift就係餐廳,燈光比較暗,播住歌,傾計野飲幾有feel🍸🍹。食物同飲品既種類都好廣泛,應有盡有!$68 香蕉士多啤梨Smoothie $78 黑松露脆炸直薯條即炸薯條,外脆內軟,配黑松露醬係絕配!smoothie酸酸may may幾開胃,唔會太甜,無打到太杰,唔會張住個口,幾易啜😗!$198 特級安格斯漢堡配脆炸薯條 🍔唔記得burger都配薯條😅砌到好高既burger,每一層都好豐富!塊patty好有肉汁,但我最最最欣賞既係大啡菇,超級Juicy!$168 芝士菠菜意大利雲吞配煙肉南瓜汁好cheesy,雖然塞滿哂芝士都唔會話好膩,5粒既分量岩岩好。$45 橙汁以為會係鮮榨,點知唔係,似fruit punch多啲,一般。$80 心太軟 等左差唔多15分鐘,應該係即焗,上枱仲係暖既!真係流心!配住雪糕食一凍一熱好正!飲飽食醉每人$350,有小食,主食,飲品同甜品,OK啦!
食物同飲品既種類都好廣泛,應有盡有!
$68 香蕉士多啤梨Smoothie
$78 黑松露脆炸直薯條
$198 特級安格斯漢堡配脆炸薯條 🍔
$168 芝士菠菜意大利雲吞配煙肉南瓜汁
$45 橙汁
$80 心太軟
飲飽食醉每人$350,有小食,主食,飲品同甜品,OK啦!