2007-10-26
成個星期在會展擺show, 放工又冇飯食, 而又撞正秋風起, 一個人去到呢間蛇王良起個套餐, 我揀A餐, 有一個細蛇, 一個白飯, 一個羊腩, 入到去... 得一個人睇鋪, 講真... 呢間野既服務態度就真係麻麻, 不過我都係外賣, 都費事理佢喇~ 細蛇: 比較稀, 無咩蛇肉同木耳, 個人不太LIKE;羊腩: 之前都睇OPENRICE話唔會有腐乳跟既~ 因為夠味~ 好, 一入口, 的確係夠味, 第二口, 始終由細到大都係點開腐乳既~ 所以就覺得係爭咁D囉~ 而且... 唔係羊腩囉~ 成兜羊想搵塊皮食下都無~_~ 真係...可以講係食羊肉既遺憾呀~_~白飯: 咪白飯囉~ 之後就食埋佢跟既薄脆, 呢個可以講係我最滿意既, 平時食蛇我甚至叫人唔駛畀我, 但今次無講, 咁就TRY下囉~ GOOD喎~ 唔同以前食過都怕既薄脆~ REALLY NICE FOR IT ONLY~雖然薄脆係好香口好脆無油益味, 但...我係去食蛇, 所以... 真係唔會再去~_~ 人人口味唔同, 怕太杰既朋友可以一試~
細蛇: 比較稀, 無咩蛇肉同木耳, 個人不太LIKE;
白飯: 咪白飯囉~