2010-11-29
旺角有好多間放題 當然未食得起貴ge咁就唯有食住d平平地ga la村上系朋友發現ge 食左第一次唔錯隔左一兩個星期食第二次 依然唔錯所以已經list左入腦 佢系平價放題比較好食ge一間!!位置唔難搵 每次食都會book枱用coupon不過就到期lu xmas食果時冇得用lu=p食完頭2次 都知道邊d必食 邊d可以唔食刺身玻璃蝦 朋友話幾似甜蝦 八爪魚 墨魚 (魚生朋友食好多都冇事)壽司,卷物多人先會食 少人的話怕d飯頂住而唔叫天婦羅 蝦 墨魚丸 蟹柳 蕃薯 十個讚:金栗紫蕃薯 熱辣辣好好味鍋物唔錯 仲可以另外叫配料 打埋邊爐 nice燒魚 三文魚頭腩骨有時好快冇哂 唔知少貨定多人點 鍾意食ge就要早d去order la..鐵板 豬頸肉凍左唔好 牛柳有時會燒到好"un" 不過有一round好好味!飲品 檸檬柑桔有d酸 個人少飲汽水 多數都飲巨豐提子清酒浸味好米酒 好少叫黎飲 啤酒都任飲 nice!我鍾意坐樓上 電視多d 少人d 冇樓下咁迫!!食物黎得都幾快 鍋物好早就黎到 冬天食可以暖住個人不過2個人食得1張枱 擺左個鍋就冇咩位擺其他野所以點左鍋就唔好點得其他野太多 唔系就要清得好快黎就
咁就唯有食住d平平地ga la
村上系朋友發現ge 食左第一次唔錯
隔左一兩個星期食第二次 依然唔錯
所以已經list左入腦 佢系平價放題比較好食ge一間!!
位置唔難搵 每次食都會book枱用coupon
不過就到期lu xmas食果時冇得用lu=p
食完頭2次 都知道邊d必食 邊d可以唔食
刺身
壽司,卷物多人先會食 少人的話怕d飯頂住而唔叫
鍋物唔錯 仲可以另外叫配料 打埋邊爐 nice
飲品 檸檬柑桔有d酸 個人少飲汽水 多數都飲巨豐提子
清酒浸味好米酒 好少叫黎飲 啤酒都任飲 nice!
我鍾意坐樓上 電視多d 少人d 冇樓下咁迫!!
食物黎得都幾快 鍋物好早就黎到 冬天食可以暖住個人
不過2個人食得1張枱 擺左個鍋就冇咩位擺其他野
所以點左鍋就唔好點得其他野太多 唔系就要清得好快黎就d位黎擺食物
唯一唔好就系冇甜品 如果有少少比客人揀/送比客人就一流!!