2019-04-27
食過好多間分店,包括已經執笠嘅奧海城分店,覺得食物唔錯,環境都OK。葵芳呢間開咗唔算耐,餐廳環境開闊,食物味道可以接受。本來仲幾開心附近終於開咗一間分店,但係今次經歷真係令人失望。一入門職員告知限時75分鐘,聽到有啲窒一窒,原來宜家食西餐仲少時間過食快餐,不夠都係食餐飯,又唔係嚟hea,就繼續入座。一落座幾分鐘已經落單,上菜算快,我哋都密密食,無停手。食到後面,離落單時間不到一小時嘅時候就有職員攞住張單嚟叫埋單,由於當時用手食緊漢堡,又未到時間,便諗住食埋先找數。過咗幾分鐘,職員又過嚟表示用餐時間已過,叫我哋埋單。但當時我哋碟上仍然有少量食物,而且嚟落單時間並沒有超過75分鐘,職員已經想趕食客走,而且語氣並不友好! 本來都無打算賴死唔走,但係俾客人食完野先離開,差幾分鐘都唔得?本來職員好好講,我哋都會儘快食完,甚至可以自行結帳離座!但係職員態度好似我哋爭佢錢咁,真係令人食到最後一肚子氣!況且明明成個餐廳都無列明話要75分鐘離座!如果大家想搵食得舒適開心嘅西餐,就千奇唔好考慮呢間!最可惜係奧海城已經無得食!唯有對Simplylife講bye bye!
如果大家想搵食得舒適開心嘅西餐,就千奇唔好考慮呢間!
牛油果醬牛肉漢堡
甘筍湯配法包