2019-05-22
晚餐諗唔到食咩就search openrice,見到幾多好評,就揀呢間,去到冇乜人,叫左小食拼盤,蕃茄蟹檬同Jk Special嘅雜錦湯檬。上菜個下已經覺得中中地伏,個小食拼盤勁hea,下面求其有幾條椰菜絲墊底,未食,反轉春卷全部都係燶哂,炸到硬哂,爛到啲餡跌哂出嚟,淨係睇到個樣都已經唔想食… 最後都決定試下,一食落去一陣怪味,啲燶位又硬又苦啲魚露汁正常應該酸甜,點知啲度又咸又唔酸,超奇怪試拼盤啲雞翼,又冇牛油味,又有怪味整體嚟講就係全部野都冇佢應有嘅味然後上左雜錦湯檬(牛腩,雞絲,札肉,肥牛),一睇,又中伏,所謂牛腩多渣冇牛肉味,湯底淡如水,雞絲似雪櫃隔夜攞出嚟,札肉又薄又hea,肥牛有渣最後上蕃茄湯檬,一睇,又再中伏,個兩片札肉hea到一個點,啲蕃茄又有啲怪味,肉丸似大陸啲肉丸,真係食到口都wei埋收咁嘅價錢,俾啲咁嘅野客人食,性價比極低 極失望
啲魚露汁正常應該酸甜,點知啲度又咸又唔酸,超奇怪
試拼盤啲雞翼,又冇牛油味,又有怪味
整體嚟講就係全部野都冇佢應有嘅味
收咁嘅價錢,俾啲咁嘅野客人食,性價比極低 極失望