2020-04-01
⭐️Brew Bros Coffee~西環⭐️Brew Bros Coffee有兩間分店📌西環呢間style比較小清新一點🤩店舖裝潢行簡約風,外牆粉藍色加有一個大大個活動窗,開咗之後可以喺窗台嘆杯咖啡,享受陽光🌞整體設計都幾特別👍🏻但係食物選擇比較少,主要係以All Day Breakfast為主😎1️⃣ All Day Breakfast (smoked salmon, scrambled eggs, tomato,sourdough) $108賣相不錯🤓Sourdough包身烘得脆身🍞加埋煙三文魚同炒蛋一齊食味道都唔會差得去邊😂煙三文魚份量有四塊🐟味道不錯,但比較多筋😫炒蛋炒得有點熟🍳入邊沒有蛋汁,食完會覺得麵包有點太乾😅2️⃣ Iced latte $40因為行上去山道有點太熱嘅關係,所以嗌咗兩杯凍飲😂Iced latte味道普通☕️咖啡味唔算好濃,可能係因為比冰溝淡左🧐3️⃣ Lemon lime bitter $55呢杯嘢飲味道好唔錯👍🏻好清新同解渴!而且都幾大杯😍酸酸甜甜好解滯☺️💡總括而言,呢間cafe整體環境好唔錯😗好適合chill下,但係店內座位並不多🙃有時可能
2️⃣ Iced latte $40
3️⃣ Lemon lime bitter $55
💡總括而言,呢間cafe整體環境好唔錯😗好適合chill下,但係店內座位並不多🙃有時可能要等位😩價錢方面比較貴,食物質素較為普通💸CP值唔太高😔