2021-06-10
朋友介紹,試試呢間越南菜,店舖環境雖小,但勝在乾淨企理,都算坐得幾舒服,員工態度非常好,會主動詢問顧客有無任何需要👍🏻連杯水都非常細心,唔知係咪加左檸檬薄荷葉,個味好清香,估唔到連水都有驚喜✨✨本來對食物質素期望唔高,始終好食既越南菜真係唔多,點知...一試難忘,真係樣樣都好好味,好正宗既味道我叫呢個係蟹膏檬粉,唔記得全名,我本身唔係幾食蟹膏,朋友極力推薦先試試,好足料,超多蟹膏,仲要係好食,完全令我對蟹膏改觀🤣,仲有有札肉,蝦等等,全部都好好食,特別係個湯底,忍唔住係咁飲d湯,呢個值得再嗌,👍🏻👍🏻朋友叫左呢個包,朋友話好好味,我無試,但聽得出個包面烤到好鬆脆,好似幾好味,打算下次試試呢個墨魚餅好有咬口,熱辣辣炸起,又係好好味,明顯食到好多墨魚粒,重點係辣椒醬!!!呢隻辣椒醬唔算辣,我覺得都似甜辣,呢款真係超好食,膽粗粗問店員有無得買,結果真係有!店員話可以去對面有間食材店買,大家試完有興趣可問問店員春卷又係超好食,個皮好好好脆,一d都唔會硬,個味道岩岩好最後係飲品,紫米乳酪沙冰,紫米好有咬口,拼埋乳酪個味好夾,喜出望外🤩🤩呢間小店真係好好味,好難得款款都好味,價錢又合理,員工態度又
店舖環境雖小,但勝在乾淨企理,
都算坐得幾舒服,
員工態度非常好,
會主動詢問顧客有無任何需要👍🏻
我叫呢個係蟹膏檬粉,唔記得全名,
我本身唔係幾食蟹膏,朋友極力推薦先試試,
特別係個湯底,忍唔住係咁飲d湯,呢個值得再嗌,👍🏻👍🏻
春卷又係超好食,個皮好好好脆,一d都唔會硬,個味道岩岩好
呢間小店真係好好味,好難得款款都好味,價錢又合理,員工態度又好,值得再去!