2024-05-29
今日放假同朋友去元朗食晏,上網搵到overlap coffee ,見有好多好評,就即刻入咗去試,果然冇令我失望Full day breakfast ($164)首先就叫咗個full day Breakfast ,個早餐好豐富,有沙律菜,焦糖香蕉,三文魚,牛角包窩夫,牛油果同豆腐,會建議大家加錢試吓個黑松露炒蛋,黑松露有勁多,帶出濃厚嘅香味,每一個item嘅份量唔係好多,啱晒細食嘅朋友😍👍🏻明太子忌廉海鮮蟹肉闊條麵 ($128)闊條麵口感軟硬適中,明太子醬汁帶點微辣,配埋蟹肉鮮甜味同忌廉,口感豐富,將味道提升去另一個層次 ❤️Espresso tonic ($56)用咗巴西嘅咖啡豆,令到咖啡本身帶出好濃嘅nutty味道,配tonic water ,飲完嘅感覺好滿足☕️Dirty ($58)都係採用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,飲落牛奶味好重
Full day breakfast ($164)
明太子忌廉海鮮蟹肉闊條麵 ($128)
Espresso tonic ($56)
Dirty ($58)
都係採用巴西嘅咖啡豆,配上明治牛奶,飲落牛奶味好重