2017-04-08 973 瀏覽
朋友神神秘秘咁帶我地去座粉嶺工廈 距離火車站大約十五分鐘路程 行過去果陣都要成條街都無咩人 靜英英 心諗個fd係咪玩我地 好彩朋友無介紹錯💗1️⃣香煎帶子配黑松露意粉帶子大大粒 唔會煎得太熟 幾鮮味 黑松露可以再多啲2️⃣威露頓酥皮牛柳配薯菜塊牛柳好厚 煎到好林好有咬感 加埋酥皮食 一脆一軟 係個幾得意既配搭 呢個酥皮牛柳入面仲加左少少黑松露 點埋自家製既蜜糖芥末醬 好特別3️⃣明太子雜菌忌廉意粉 好濃好入味 配料份量都好足 超推介4️⃣wtf醬燒豬肋骨(原味bbq醬+蜜糖芥末醬)呢個真係好出色 個ribs軟硬度適中 煮得好入味 個意粉都有淡淡既忌廉香味好推介大家去試下呢間用美式漫畫做主題既特色cafe 環境舒服 店員都幾nice😛 每人跟set送左碗羅宋湯同黑芝麻味餐包 足料又醒胃既😏

1️⃣香煎帶子配黑松露意粉
帶子大大粒 唔會煎得太熟 幾鮮味 黑松露可以再多啲
2️⃣威露頓酥皮牛柳配薯菜
3️⃣明太子雜菌忌廉意粉
好濃好入味 配料份量都好足 超推介
2017-04-01
5 分鐘 (堂食)