2022-09-09
今日出去做完嘢,咁岩喺毅力工業中心附近落車。上open rice睇吓附近有咩特別嘅野食🧐🧐見到呢個重光弁當,俾佢精緻既包裝吸引左🤣上到去,都係簡單嘅裝修,但係充滿日式風格,仲見到姜B同教主佢哋🤭🤭決定叫個外賣返屋企慢慢嘆😋蒲燒鰻魚丼 $98收到時見份量size好似唔算好大,諗住可能唔係好夠飽😅點知完全錯晒😂😂勁足夠🫣🫣佢哋既鰻魚非常高質👍入口完全唔會有腥味,而且唔會感覺到有骨,肉質勁細嫩😋😋而且醬汁調味嘅剛剛好,唔會偏鹹或者偏甜🤤🤤伴飯仲有白蘿蔔、玉子燒、星星魚餅,增加咗鰻魚飯嘅豐富性👍👍其實佢地喺隔離仲設有堂食嘅位置,不過我當下想盡快返屋企hea😂😂 佢哋仲係即叫即做,我拎到屋企時仲好夠熱☺️👍👍下次要試吓佢哋其他便當🍱重光弁当 (觀塘)觀塘觀塘道396號毅力工業中心5樓V室#便當 🍱 #日式便當 #隱世高質便當 #globaleats #teamhappyfoodies #takeaway #japanfood #hkblogger #kwuntung #foodiesinternationalchat #yummy
上到去,都係簡單嘅裝修,但係充滿日式風格,仲見到姜B同教主佢哋🤭🤭 決定叫個外賣返屋企慢慢嘆😋
蒲燒鰻魚丼 $98
下次要試吓佢哋其他便當🍱
重光弁当 (觀塘)
觀塘觀塘道396號毅力工業中心5樓V室