2025-01-23 176 瀏覽
Wine bar環境清靜,地方好舒適,私隱度好高!Bar tender 好友善,會同我哋一齊傾偈, 互相交流!呢度亦冇限時間, 啱曬同閨蜜好友一齊chill!Bar tender  會配合返個人喜好而幫我地揀合適嘅飲料,所以好有驚喜!水果味cocktail粉紅色嘅cocktail好岩女仔飲左,用了rapsberry 同煎酒, 好易入口!Mojito薄荷熱情果Mojito都好特別, 薄荷味好出, 有冰涼感, 用了冧酒及伏特加,酒味唔會太強烈,味道剛剛好! 宮崎豬豚肉腸仔薯仔沙律脆皮腸配黃芥末籽及芥末醬可以去油膩感,薯仔沙律甜甜地好好食! 羅馬菠菜小食菠菜配合甜醬及芝麻,好適合配cocktail! Parma ham 芝士小食外脆內軟,有拉絲感! 加埋他他醬係絕配!

水果味cocktail

Mojito

宮崎豬豚肉腸仔薯仔沙律

羅馬菠菜小食
菠菜配合甜醬及芝麻,好適合配cocktail!

Parma ham 芝士小食
外脆內軟,有拉絲感! 加埋他他醬係絕配!