2013-03-24
之前見有雜誌介紹, 食評都OK於是專程約埋全女班上去試下地點都幾近朗豪坊, 算易搵樓下勁多桑拿, 幾驚去錯地方呀~~好彩, 入到去係兩個FEEL, 其實連埋露台都幾大唔知係咪星期日, 都3,4檯family客雖然係西餐, 但可能餐廳格局偏relax , 好處係有小朋友或講野大聲D都OK壞處係嘈左少少個日嗌左3個餐再加小食跟餐野飲都多選擇有水蜜桃乳酸個D, 唔洗下下剩係嗌凍OT直接講主菜豬仔脾配黑醋汁- 見其他人話麻麻地, 但我個日覺得幾好食D肉唔死實, 同埋可能我本身鐘意黑醋, 覺得都幾MATCH黑松露意大利飯- 好味好香, 同係出面貴餐廳食差不多煙三文魚闊條麵 - 一般, 無咩特別另外散叫左個沙律煙鴨胸凱撒沙津 - 其實個名有少少誤導因為唔係凱撒沙津個種dressing, 而係酸酸甜甜既汁不過都好食既, 幾開胃甜品試左牛乳布甸好重奶味 應該落足料侍應期間都有問我地意見, 都有誠意(可能岩岩開業, 比較緊張客人既feedback)態度都幾好臨有出去露台8掛下, 其實都幾舒服, 初頭以為係劈場, 但D客人都正正經經同外面燈紅酒綠形成對比價錢好合理, 定價都唔貪心下次應該會約一大班朋友上去
於是專程約埋全女班上去試下
地點都幾近朗豪坊, 算易搵
樓下勁多桑拿, 幾驚去錯地方呀~~
好彩, 入到去係兩個FEEL, 其實連埋露台都幾大
唔知係咪星期日, 都3,4檯family客
壞處係嘈左少少
個日嗌左3個餐再加小食
跟餐野飲都多選擇
有水蜜桃乳酸個D, 唔洗下下剩係嗌凍OT
直接講主菜
豬仔脾配黑醋汁- 見其他人話麻麻地, 但我個日覺得幾好食
D肉唔死實, 同埋可能我本身鐘意黑醋, 覺得都幾MATCH
黑松露意大利飯- 好味
好香, 同係出面貴餐廳食差不多
煙三文魚闊條麵 - 一般, 無咩特別
另外散叫左個沙律
煙鴨胸凱撒沙津 - 其實個名有少少誤導
因為唔係凱撒沙津個種dressing, 而係酸酸甜甜既汁
不過都好食既, 幾開胃
甜品試左牛乳布甸
好重奶味 應該落足料
態度都幾好
同外面燈紅酒綠形成對比
價錢好合理, 定價都唔貪心
下次應該會約一大班朋友上去, 地點方便, 講野大聲D都唔驚