2023-12-24
原來成日路經都冇發現到呢間小食堂😜是晚係朋友話訂咗位搵地圖至有新發現!呢度主打港日混合風格嘅串燒🔥佈置都好有和風風格🇯🇵P. S. 如果咁凍天氣可以為坐低嘅客人奉上杯熱茶會更完美☕. ⭐燒厚切牛舌 $78雖然牛舌軟腍入味!好好食!但小小一串感覺價錢偏貴🙊. ⭐️燒雞皮 $38 (兩串) 燒烤得有啲太乾身!不過鍾意香口食物嘅朋友表示香香脆脆好啱佐酒🥃. ⭐️燒雞中翼 $38@串叫咗每人一串唔使爭✌🏻✌🏻居酒屋必點之物!. ⭐️狐狸燒鯖魚(配自家酸汁) $68燒得皮脆肉嫩!將魚油逼哂出嚟😍沾上伴隨嘅酸汁可中和油膩感👍🏻👍🏻. ⭐️狐狸炒鮮菌 $45帶酸味嘅汁料有提鮮之效🍄配以多款新鮮菇菌!. ⭐️櫻花蝦玉子燒 $38 (一份) 的骰造型好精緻🤭軟熟質感玉子燒灑上咗櫻花蝦乾!味道好夾!. ⭐️日本黑豚五花腩串燒set $168醬燒年糕豬腩卷:軟糯年糕要趁熱食🥰🥰好正!! 燒野菜豬腩卷:菜菜+肉肉!非常健康嘅組合!燒蘋果玉桂豬腩卷:創新組合😍清甜蘋果同豬腩肉完美平衡😍燒煙肉蕃茄卷:一咬爆出蕃茄汁🍅煙肉咸香滋味!. ⭐️日本德島縣阿波醋橘雞串燒set $158醬燒免治雞肉棒:免治雞肉紮實有口感!!芝士免治雞肉
⭐燒厚切牛舌 $78
雖然牛舌軟腍入味!好好食!但小小一串感覺價錢偏貴🙊
⭐️燒雞皮 $38 (兩串)
⭐️燒雞中翼 $38@串
叫咗每人一串唔使爭✌🏻✌🏻居酒屋必點之物!
⭐️狐狸燒鯖魚(配自家酸汁) $68
⭐️狐狸炒鮮菌 $45
帶酸味嘅汁料有提鮮之效🍄配以多款新鮮菇菌!
⭐️櫻花蝦玉子燒 $38 (一份)
的骰造型好精緻🤭軟熟質感玉子燒灑上咗櫻花蝦乾!味道好夾!
⭐️日本黑豚五花腩串燒set $168
醬燒年糕豬腩卷:軟糯年糕要趁熱食🥰🥰好正!!
燒野菜豬腩卷:菜菜+肉肉!非常健康嘅組合!
燒蘋果玉桂豬腩卷:創新組合😍清甜蘋果同豬腩肉完美平衡😍
燒煙肉蕃茄卷:一咬爆出蕃茄汁🍅煙肉咸香滋味!
⭐️日本德島縣阿波醋橘雞串燒set $158
醬燒免治雞肉棒:免治雞肉紮實有口感!!
芝士免治雞肉棒:係邪惡半溶芝士呀🧀🧀
檸檬鹽免治雞肉棒:🍋檸檬鹽為雞肉添上了清新感覺
明太子免治雞肉棒:咸香明太子令平凡雞肉棒增加了滋味👌🏻
⭐️燒醬油迷你飯團 $38 (兩個)
飯團塗抹咗醬油上色!然後烤成香脆飯焦狀🍘包埋紫菜同食!日本風味一級棒🇯🇵
⭐️不動 純米大吟釀 $78 (100ml)
比較辛口!適合愛品味酒精濃度嘅朋友🤭
⭐️日本白桃雪葩 $38
非常清新冰凍🍑爽甜味道入口即溶!!
✨加一服務費