有冇諗過喺城市工廠大廈裏面都可以搵到一片寧靜嘅空間?仲可以用平民價錢食高質嘅法國餐?仲要係少鹽小糖。上到去個環境仲好唔錯添,非常之優雅,好有法國🇫🇷小镇悠閒嘅感覺,仲有一個小露台俾你望住出邊綠油油嘅草地共餐,佢lunch time嘅時候仲有蘋果伯爵茶任添飲添🥳🥳🥳香煎比目魚虎蝦呢個除咗好味之外,價錢真係好抵,有冇諗過$128可以有比目魚仲要有虎蝦添。Juice 彈牙嘅虎蝦配埋柔嫩滑溜比目魚,仲要加鮮味十足嘅青口,個底仲有奶香味濃郁同非常滑溜嘅薯蓉。dirty coffee(超級推介)呢杯真係超級特別,下邊冰凍嘅鮮奶再加上邊熱辣辣嘅咖啡☕️飲一啖嘅同時,你個口會有熱辣辣同冰凍嘅感覺好特別。初時諗住好容易沖啦,跟住返到屋企諗住試吓,原來其實真係唔容易沖😅所以嚟到真係要嗌一杯試吓。蘋果伯爵茶(Lunch time無限添飲)用新鮮嘅蘋果浸住冰凍嘅伯爵茶,新鮮嘅果味加冰凍清甜嘅伯爵茶,飲一啖簡直清新又透心涼。上面仲有好多唔同嘅醬汁,煮食用料,同埋肉選購添。
有冇諗過喺城市工廠大廈裏面都可以搵到一片寧靜嘅空間?
仲可以用平民價錢食高質嘅法國餐?
仲要係少鹽小糖。
上到去個環境仲好唔錯添,
非常之優雅,
好有法國🇫🇷小镇悠閒嘅感覺,
仲有一個小露台俾你望住出邊綠油油嘅草地共餐,
佢lunch time嘅時候仲有蘋果伯爵茶任添飲添🥳🥳🥳

香煎比目魚虎蝦

dirty coffee(超級推介)

蘋果伯爵茶(Lunch time無限添飲)

上面仲有好多唔同嘅醬汁,煮食用料,同埋肉選購添。