《願榮光咖啡館》上環有一間好隱世嘅咖啡店💛主打精緻日式家庭料理💛星期日仲有Woah Woah🐶店長系到,餐廳Pet friendly的🤎---🍱精緻日式家庭料理 ($140)~有前菜+主食+飯or麵+是日手沖茶+櫻花福餅(份量較少 男士們會吃不飽的) 吉列豬扒+富士山御結🐷豬扒即炸!!!好脆好脆好香,夠味 吾乾🙈但略嫌薄身左啲🍙飯團賣相好靚🤣💖入面系肉鬆沙律飯圑 料比較少,飯系比較散 粒粒分明,麻油香 鹽燒鯖魚+柚子素梅麵🐟鯖魚好大條 外皮燒到好脆,肉質嫩滑🍥素麵涼陣陣 夏天食好舒服🥳酸酸甜甜 仲有陣紫蘇葉嘅味 (👧🏻覺得幾好食🤣 👦🏻就吾鐘意啦 )好睇個人口味 櫻花福餅……個福餅可能個人口味,我地都唔係咁鍾意 🍡醬油烤年糕串 ($60)超級好食😭💖(完全系👧🏻嘅口味)外皮濃濃醬油嘅味道,咬開煙煙韌韌 好軟💖😈上面個紫菜脆卜卜🥺推推推推♥️ ☕️當日太早去了🥲咖啡師未翻工 未有機會試到佢咖啡🥲---(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸環境:🧸🧸🧸價錢:🧸🧸服務:🧸🧸🧸🧸---願榮光咖啡館地址: 上環必列者士街31號地庫電話: 68436772
《願榮光咖啡館》
---
🍱精緻日式家庭料理 ($140)
~有前菜+主食+飯or麵+是日手沖茶+櫻花福餅
(份量較少 男士們會吃不飽的)

吉列豬扒+富士山御結
🐷豬扒即炸!!!好脆好脆好香,夠味 吾乾🙈但略嫌薄身左啲

鹽燒鯖魚+柚子素梅麵
🐟鯖魚好大條 外皮燒到好脆,肉質嫩滑

櫻花福餅
……個福餅可能個人口味,我地都唔係咁鍾意

🍡醬油烤年糕串 ($60)
超級好食😭💖(完全系👧🏻嘅口味)

☕️
當日太早去了🥲咖啡師未翻工 未有機會試到佢咖啡🥲