2023-10-09
Dinner Set $328pp驚喜之選,作為特別節日的慶祝都唔失禮如果想食好D而預算唔高就啱晒🔶 愛爾蘭生蠔 $50/2隻蠔肉飽滿多汁,質地偏爽,海水味淡,味道鮮甜,正!🔶哈密瓜火腿配有機沙律菜擺盤高貴有金箔哈密瓜清甜配火腿既鹹香好正🔶松露蘑菇湯滿滿既蘑菇碎,加上松露都不會被遮蓋到菇味,濃郁又稠身,好飲🔶椰菜花海鮮湯綿密,味道絕不欺場,海鮮鮮味配上濃郁椰菜花味,整體而言清甜順喉🔶魚乾 (+$58)微脆味香,唔會乾身,有嚼勁,食唔停既簡單小吃🔶精選牛扒配特色海鹽厚度OK,肉質軟又有嚼口,外微焦脆就咁食有牛味,但配上手工鹽可以帶出牛既鮮,味道更上一層樓冰島手工鹽(藍莓/黑葉/煙燻味)幾款都各有特色,沾少少已可以令牛扒味道更豐富🔶卡邦尼意粉見到就知係正宗卡邦尼造法 (唔落忌廉而係用蛋黃加芝士打成醬汁)掛汁、滿滿蛋香,豬面頰肉外皮香脆食落充滿油脂🔶鮮果啫喱配熱情果醬啫喱唔會太甜,唔係平時就咁開嗜喱粉加水,口感清爽,熱情果醬有柚子味為成餐畫上一個清新的句號🔷環境見到地址原本冇任何期待,但入到去真係有驚喜地方乾淨一D都唔似旺角樓上餐廳(haha),舒適又坐得舒服,裝潢大氣有情調店員親切友好,絕
驚喜之選,作為特別節日的慶祝都唔失禮
如果想食好D而預算唔高就啱晒
🔶 愛爾蘭生蠔 $50/2隻
蠔肉飽滿多汁,質地偏爽,海水味淡,味道鮮甜,正!
擺盤高貴有金箔
哈密瓜清甜配火腿既鹹香好正
滿滿既蘑菇碎,加上松露都不會被遮蓋到菇味,濃郁又稠身,好飲
🔶椰菜花海鮮湯
微脆味香,唔會乾身,有嚼勁,食唔停既簡單小吃
厚度OK,肉質軟又有嚼口,外微焦脆
就咁食有牛味,但配上手工鹽可以帶出牛既鮮,味道更上一層樓
冰島手工鹽(藍莓/黑葉/煙燻味)
幾款都各有特色,沾少少已可以令牛扒味道更豐富
掛汁、滿滿蛋香,豬面頰肉外皮香脆食落充滿油脂
啫喱唔會太甜,唔係平時就咁開嗜喱粉加水,
口感清爽,熱情果醬有柚子味
為成餐畫上一個清新的句號
🔷環境
見到地址原本冇任何期待,但入到去真係有驚喜
店員親切友好,絕對不hea,我同朋友一致決定會回訪!
環境: ❤️❤️❤️❤️❤️
CP值: ❤️❤️❤️❤️❤️
用餐體驗: ❤️❤️❤️❤️❤️
bookmark:🔖 🔖🔖🔖🔖
🔖 記得 bookmark &❤️我們 HkFoodMark 吧!