2022-04-19
首先當日一去到一點 無位, 話等電話 但問清楚到底要等幾耐都答唔到我地 其實只係想知道等幾耐 預返時間返黎 咁都答唔到 ?個店員同客人溝通已經有D問題!仲要問其他店員先知 叫我地2點3返黎就會有新一輪 我地都OK既, 到我地2點返到去都仲講緊D客未食完未拾好台要等多陣, 但前面有個岩岩15分鐘前黎walk in既couple 只係比我地提前問左佢 佢就比人入左先 安排好混亂囉咁你留個電話其實都唔會打返比人啦?亂入都得啦?直至入到我地入餐廳, 落左兩樣order, 一個烤雞半隻, 一個牛肉PIZZA, 同兩杯熱咖啡 等左35分鐘 先有一杯latte, 由於坐Bar台既關係 全程等候既過程我地都聽到佢地係廚房同員工之間的交流, 只見不停出緊其他台的食物同佢地既甩漏/出錯單/野食無黎到 其他客人都決定取消唔要, 而我地既野一樣都未黎而所謂既土耳其咖啡只係係熱沙上面整熱左D咖啡 倒完出黎成杯都係咖啡渣真係好意思拎比人飲??大概過多3個字, 先黎左份牛肉薄餅 係薄餅既 不過一D牛肉都搵唔到而呢個時侯佢地既客人開始走得7788 D員工就開始係廚房開始食野/玩/閒談好明顯唔係跟緊單, 而我地orde
安排好混亂囉咁你留個電話其實都唔會打返比人啦?亂入都得啦?
真係好意思拎比人飲??
好明顯唔係跟緊單, 而我地order既另一樣烤雞係無出現過!!
直至我地追問既時侯話幫我地問下, 睇完張單話廚房刪左個烤雞 就算 亦都無正面回答我地
下?係咪應該覆返個客廚房出錯既原因?
道歉都無句喎!處理手法好有問題囉!
而係我地決定唔再等落去要取消
而埋單個陣由於叫左兩個餐, 而一個餐取消左, 所以有一杯野飲要收我地正價價錢, 實在唔合理!事源係你地人為既漏單 唔負責任 態度散漫仲要客人比返正價既飲品價錢去承擔 真係比錢買難受!!
入到黎馬灣以為有特色既土耳其菜 點知換黎一肚氣 真係好難唔寫返個劣評
除左食物好普通好無特色之外 最差劣係員工既態度 好難受既體驗!!
同埋知道點解要等咁耐呢餐飯
因為佢地做得好慢/ 同出錯單 因為等等等先會食咁耐都仲未拾好台比下一個客人!