同朋友想小酌一杯,揾間安靜d嘅情調餐廳傾吓心事,馬上就聯想到之前都去過嘅荃灣vici stage!通常去酒吧,都會對佢哋嘅餐飲唔係太抱有期待,但係呢間主打泰式路線,每樣菜式都好特別,有一種fusion西餐嘅感覺叫咗2杯cocktail,2杯都係以vodka為底,左手邊係用冬瓜茶配合,但有少少薑味,入口辛辣,有少少刺激右手邊就相對個外表fancy好多,係用百香果調味,入口酸酸甜甜,好fruity餐廳內部裝修都頗有格調,坐得舒適,適合情侶同朋友慢慢傾偈今次叫咗幾款食物,整體表現滿意冬陰功海鮮pizza分量比預期中大,餅底係厚批邊,烘得好脆,平時比較少食到呢個口味,幾特別!少少甜辣感覺香煎帶子大蝦泰式田園沙律用咗泰式酸甜汁同柚子,比起平時感覺更加清新大蝦同帶子都好大粒,好有口感蟹膏意大利飯,仲用咗金箔點綴,打卡一流,蟹膏味道鮮甜,食落好有邪惡感覺👍🏻

餐廳內部裝修都頗有格調,坐得舒適,適合情侶同朋友慢慢傾偈

今次叫咗幾款食物,整體表現滿意

大蝦同帶子都好大粒,好有口感