2008-12-11
是日是跟男朋友仔的週年紀念,故特意訂左呢度慶祝一下~~雖然我地早左到,但係唔駛等都可以俾到檯我地,真幾好~~一入去就見到個個沙律吧,感覺上唔算太多配料唧~~跟住帶左我地去坐卡位,呵,太好了~~可以放哂D野~~之後好快就有個侍應走過黎主動介紹自己同倒左2杯水俾我地~~跟住我地左睇睇右睇睇,最後就揀左:和牛漢堡、牛肉同雞肉COMBO鐵板同埋自助沙律吧一次;再加多杯BLOODY MARY 同埋RUGY RELAXER~~佢好細心呀,落單個時問我地駛唔駛CUT開佢等我地方便D SHARE~~~另外,仲幫我地將2杯野飲轉番做HAPPY HOUR既價錢(個時已經過左7點一陣了)自從細個去PIXXX HUT砌過沙律之外,都冇再砌過了~~~而家有機會玩喎,梗係唔放過啦~~呵~~~砌完個沙律番埋住之後,原來D食物已經上哂LU~~上菜速度幾快~~首先第一個試既係牛同雞的鐵板:又係有得食同有得玩!因為有塊皮俾你包住黎食的~~不過我覺得FRIXXX個度食個個感覺好D唧~~不過呢個都幾好味~~~但係放左一陣,已經冇左"炸炸"聲的感覺。。。所以唔似食緊鐵板囉~~~跟住再黎和牛漢堡~~沒有加芝士,因為男友話純粹想食
雖然我地早左到,但係唔駛等都可以俾到檯我地,真幾好~~
一入去就見到個個沙律吧,感覺上唔算太多配料唧~~
跟住帶左我地去坐卡位,呵,太好了~~可以放哂D野~~
之後好快就有個侍應走過黎主動介紹自己同倒左2杯水俾我地~~
跟住再黎和牛漢堡~~沒有加芝士,因為男友話純粹想食個和牛味道~~~不過其實食哂個鐵板已經好FULL。。。所以感覺個漢堡好油膩咁。。。好彩我地叫左5成熟,所以都OK~~一路食D油一路係咁滴~~~正到呢~~~~
旁邊D薯條都好好味喲,最喜歡食粗薯條~~KAKA~~~
仲有個沙律呀~~自己砌的~~不過一時貪玩砌得太多。。。食左一D都食唔哂。。。太飽了。。。。
總括黎講,呢度D野食食味道,但好大碟,所以2個人試唔到太多食物。。。。
最後埋單有半價會員咭,折完都只係$358~~~
仲送左2張冬季美食嘉年華入場券,可以聖誕節入去睇睇~~~