2017-06-29 668 瀏覽
不嬲做開CD ROM,就算幾難食我都好少俾間舖bad comments,覺得好又一餐唔好又一餐!今次真係嬲嬲地要寫個食評!九龍灣工廠區冇乜麵包舖,呢間係比較方便我,快快地買個包番工慢慢食。幫襯左幾次,分別食左:-1. 吞拿魚三文治2. 燒雞三文治3. 燒雞包4. PIZZA5. 麥包6. 菠蘿包個名大概係咁,比大家參考下首先D三交治#1 & 2係凍,d麵包雪到又硬又乾,d吞拿魚都叫做好d,燒雞簡單係慘不忍睹,完全冇味好似食緊白烚雞咁!#3燒雞包一樣,d雞冇味好多肥膏,係靠d沙律醬充撐場面!#4我食左一半都冇就扔左,我見佢d料好多好足,但係d腸仔類o既物體,係真係難食!完全唔係腸仔,d質感似食緊紙!我有d驚係d大陸黑心肉腸所以冇食!#5病左冇任何期望#6除左得少少甜,唔似菠蘿包!總括黎講,我只係貪方便先買....充飢本身食左幾次都冇諗住打個bad comments,點知老闆娘臭串到呢呢d咁o既細舖同你講服務其實都係waste gas,我都唔預有咩好面色,平時買完講聲唔該就閃,今次真係嬲!佢地d包有毫子位,咁正常人見你d包有毫子位,咪比毫子囉,點知老闆娘大支野到,唔收毫子!咁我只好收番自己
1. 吞拿魚三文治
2. 燒雞三文治
3. 燒雞包
4. PIZZA
5. 麥包
6. 菠蘿包

個名大概係咁,比大家參考下
#3燒雞包一樣,d雞冇味好多肥膏,係靠d沙律醬充撐場面!
#5病左冇任何期望
#6除左得少少甜,唔似菠蘿包!

總括黎講,我只係貪方便先買....充飢

佢地d包有毫子位,咁正常人見你d包有毫子位,咪比毫子囉,點知老闆娘大支野到,唔收毫子!咁我只好收番自己d毫子,乖乖地交出一蚊,點知老闆娘自己爆seed,大大聲話我睇清楚啦唔收毫子呀,想洗毫子你去超級市場啦!

我淨係講左左一句,唔洗咁既態度既!

個老闆娘係咪以為自己好巴閉?找人毫子,自己又唔收?我都冇出聲放低番一蚊,佢都要咁既態度?你想咁巴閉鬧人既,咪去澳牛做囉 (如果你有本事!)。晨早流流買個包,都要受氣,真係俾錢買難受!

另外不得不提,該店環境唔太乾淨,殘殘舊舊,牆上有灰塵

為自己健康著想,為自己有一個美好早上,我唔會再幫襯呢間麵包店!
2017-05-02
外賣自取