首先去到嗌左一人一個煲仔飯即係兩個,一個椰子燉雞湯,一疊白灼菜心,先講講個煲仔飯,啲飯係林嘅,最緊要係全場得一半客人都沒有,竟然兩個煲仔飯要等左七至八個字時間,龍肉都煮到出嚟啦⋯⋯等唔緊要,真係好難食先係重點,價錢亦都唔係平,中等,但真係唔值,食個茶餐廳冇咁嬲,再講下個椰子燉雞湯,凍嘅,好似水鬼了一樣,真係$5加個例湯都好飲過佢,最好食應該係碟白灼菜心,可笑!!再加上員工態度特別差,問佢嗰樣正常聲線佢哋係聽唔到客人講嘢架,唔知係咪借咗聾耳陳隻耳,撞聾一樣,抱住做又36唔做又36嘅態度,希望呢間野早點摺埋,加上請埋啲咁嘅人工,返工喺度玩電話,見到過客等左七八個字都未有煲仔飯上,都可以覺得冇問題,你話你全場爆滿我都唔敢話你,明明全場都係淨係坐左三分之一,入邊廚房啲人都唔知喺度搞乜,一個極度難食嘅煲仔飯都可以煮成八個字