2020-02-27
最近的情況,出街的人可能比較少,但其實只要著重衛生,都可以食得安心。入去前先著上鞋套,防止鞋上的細菌帶進店。再量體溫,沒有發燒先可以用餐,再一定要用門口洗手液洗手。然後就可以入內了。 以保安心。我們同枱的食客還有佢地。好可愛的貓貓。不過當然,我地避免打擾他們的生活,亦吾好嚇到佢地。他們真係好受歡迎,每枱客人都把焦點放上去。2人套餐,十分抵食。有沙律,主菜,餐湯,飲品。只是$268。沙律🥗 餐湯是南瓜湯,好香好綿滑。在主菜黎之前,先食個沙律及餐湯,正好為之後做好準備。湯律還有波蘿粒在裡面,開胃。黃金卡邦尼意粉溫泉蛋,配上炒香煙肉及雜菌。將溫泉蛋汁絆在一起,好好味道。麵creamy ,煙肉份量又夠。辣肉腸拉絲水牛芝士手工薄餅等了一會才上菜,即叫即焗既pizza. 芝士十足,拉絲不成問題。配上辣肉腸食, 好好味道。熱辣辣,批邊鬆脆。另外,個人喜好,去cafe 一定要食雞翼。水牛城雞翼比想像大隻,雞翼大大隻,炸好後沾上酸酸甜甜的醬汁。飲品是峰蜜柑桔檸檬梳打,還有oral 脆脆特濃朱古力. 脆脆正! 好特別既飲品,又吾會太甜。 最後可以加$25換雪山心太軟,可選綠茶味及朱古力味。 選了朱古力,一
但其實只要著重衛生,都可以食得安心。
入去前先著上鞋套,防止鞋上的細菌帶進店。
我們同枱的食客還有佢地。
黃金卡邦尼意粉
辣肉腸拉絲水牛芝士手工薄餅
等了一會才上菜,即叫即焗既pizza.
最後可以加$25換雪山心太軟,可選綠茶味及朱古力味。 選了朱古力,一打開裡面,流心朱古力湧出來。