2023-06-11 609 瀏覽
呢間嘢食完唔Gur嘅程度令我的起心肝寫咗我第一篇食評,要俾大家知道有期望食好少少嘅就唔好嚟☄️☄️- - - - -- - - - - 首先本身訂呢間係見到OpenRice上面啲食評相大大個靚盆擺到靚一靚,各種牛肉擺晒牌仔清晰標明,至少你一睇就知你食緊乜;但上到嚟果陣係一個個黑色吉x家方盒形盆擺唔同嘅肉,但又唔同你講邊樣打邊樣;落單嘅QR code網入面又冇圖,所以你係會食到一頭霧水🙃- - - - -- - - - - 味道方面好多肉都偏鹹,連我朋友食開重口味都開聲話食到喉嚨「確確」地🙊唯一好啲嘅係薄切牛舌、雜菌同小食一口豆腐,但係薄切牛舌係可以細塊過五蚊銀🤏- - - - -- - - - - 抱歉冇圖為證但果刻係慶祝朋友生日我唔想太破壞氣氛挑剔嘢食厚切牛舌要特別講一吓,佢切到好似Lego咁嘅長條形,第一舊食落口係完全咬唔開💥,好在唔大塊所以夾硬成舊吞落肚;到第二塊諗住較剪剪開會易食啲,個較剪竟然剪唔開!!!😱要好用力較好角度先慢慢剪到,但佢剪其他嘢係冇問題🥲- - - - - 一路食果陣左右枱嘅客人都不停有嘢需要店員,感覺唔係佢哋態度有問題,而係服務流
- - - - -
落單嘅QR code網入面又冇圖,所以你係會食到一頭霧水🙃
抱歉冇圖為證但果刻係慶祝朋友生日我唔想太破壞氣氛挑剔嘢食
- - - - -
一路食果陣左右枱嘅客人都不停有嘢需要店員,感覺唔係佢哋態度有問題,而係服務流程/食物問題🙈