2016-08-04 227 瀏覽
暑い!!暑い!!暑すぎる😫😫 我慢できずに抹茶アイスクリームを食べたよ。やばいやん~~アイスクリーム🎉生き返る!!😆これ、美味しい☺️抹茶雪糕 $30,都幾大杯同重手☺️☺️略甜,奶味重,抹茶味不足,唔太濃郁,無回甘效果,抹茶控會覺得不夠滿足😃但勝在挺足料,由頭食到尾都有雪糕,感覺相當實在,同埋質感都幾滑😌😌對於鍾意食偏甜或者重奶味嘅人嚟講,其實係幾好食嘅😄 ·依家好多間東海堂都陸續有雪糕買了而且,對於不太吃甜的人來說,一杯已經足夠兩人分享呢,如果一人食一杯的話,食完可能都會幾飽下~ $30嚟講,CP值合理,希望遲啲可以改善下個抺茶味其令更濃郁甘香😌😌 紫薯味雪糕比抺茶味的好吃很多,而且這次店員哥哥裝的相當大杯,好開心呢❤️也是完全足夠2人分享,$30嚟講,都幾抵食~~~~~~~呵呵

暑い!!暑い!!暑すぎる😫😫