2015-07-16 734 瀏覽
6:00pm 黎到都有一半枱有人,估唔到呢個時間都有咁多人。價錢唔算平,見一陣仲要食飯決定兩個人share一個。好多野都想試,但天氣太熱所以揀左最消暑嘅雪花冰。我地叫左奧利奧雪花$60 - 入面係白色嘅冰有淡淡嘅牛奶味,面有好多oreo粉同有d餅粒,中間就有多一層oreo粉/碎,同埋有煉奶喺入面,上面就有塊oreo同朱古力雪糕。一筆落去果陣真係好有驚喜,因為雪花就好似真嘅雪花咁細。食落去好凍好消暑。本身雪花嘅味其實偏淡,但係同埋oreo同餅粒一齊食就啱啱好,甜度夠,好好味 不過個人覺得朱古力雪糕個味就同雪花唔係好夾總括黎講,值回票價!份量夠大,2個人食都夠!有機會一定會再黎試其他野!

奥利奧雪花

不過個人覺得朱古力雪糕個味就同雪花唔係好夾