2019-08-27 257 瀏覽
山頂的甜品buffet特別浪漫💕店鋪同37 steakhouse 打通的, 裝修風格一致,也是高貴精緻路線👍mina house dessert buffet由早上11點開始供應,至下午5點半。成人只係每位$158,就可以係咁relaxing and grand 既環境下任食甜品啦😋餐廳除左今次我地食既dessert buffet外,都有main course 同signature dessert,留意返,精選甜品係自助餐內唔會供應,所以想試下signature既客人可以散叫😉甜品用車仔放住,種類唔算太多,不過對甜品放題黎講都好夠食👍我地每樣都試少少,攞到返埋位慢慢享受😋柑子撻🍊 酸酸甜甜好開胃法式香橙乳酪蛋糕🍊玫瑰草莓杯子蛋糕🍓淡淡草莓味,cupcake 質鬆軟香草豆泡芙🥯puff的外皮少脆新鮮水果香草紅桑子杯煎茶芝士杯伯爵茶歌劇院蛋糕🍵淡淡伯爵茶味既opera cake, 最愛呢件甜品😋芒果熱情果蛋糕🥭食落清新綠茶紫蘇蛋糕🍵綠茶味濃郁好香巧克力燕麥曲奇🥨cookie咬落好crunchy, 燕麥健康
山頂的甜品buffet特別浪漫💕

店鋪同37 steakhouse 打通的, 裝修風格一致,也是高貴精緻路線👍mina house dessert buffet由早上11點開始供應,至下午5點半。成人只係每位$158,就可以係咁relaxing and grand 既環境下任食甜品啦😋餐廳除左今次我地食既dessert buffet外,都有main course 同signature dessert,留意返,精選甜品自助餐內唔會供應,所以想試下signature既客人可以散叫😉

甜品用車仔放住,種類唔算太多,不過對甜品放題黎講都好夠食👍

我地每樣都試少少,攞到返埋位慢慢享受😋

柑子撻🍊 酸酸甜甜好開胃
法式香橙乳酪蛋糕🍊
玫瑰草莓杯子蛋糕🍓淡淡草莓味,cupcake 質鬆軟
香草豆泡芙🥯puff的外皮少脆

新鮮水果