2022-11-23 63 瀏覽
喺青衣不嬲都好難搵嘢食,成日都要落返葵芳先多啲嘢食, 但係原來青衣城都有幾多鋪頭。 佐賀山田呢間就係其中一間。比較特別嘅係,餐廳除咗火鍋之外,仲有提供燒肉套餐,唔想食火鍋,可以食燒肉都幾正。😍而我今次,係選擇咗食火鍋嘅,我哋叫D啲餐, 分別叫咗麻辣湯底,同埋白雞湯底。麻辣湯底好香同幾辣,食落好開胃。 白雞湯底雞味好濃,啱啱上咗嘅時候飲咗一啖,幾滿足。🤤餐廳都有好多肉類同埋海鮮簡, 例如美國和牛,牛小排, 青口,帆立貝等等。 質素都算幾好, 海鮮好新鮮,上得好快。 而和牛入口即溶, 一嚿一嚿停唔到口🐮🐮另外,餐廳都有自助嘅蔬菜, 日式咖哩飯,同埋甜品等等,而且飲品吧,除咗普通嘅凍飲之外,仲有熱飲機,啱曬冬天嘅時候一路食一路飲。