餐廳: 南記粉麵 (青衣城1)
資訊:

2019-02-18 364 瀏覽
係青衣想食下粉麵終於有新選擇!最近青衣城裝修左好耐既地下終於完工,商鋪都陸續開業,其中一間就係南記!我同朋友係佢開左一星期左右既呢一晚去會一會佢,去到見到個環境都算大,座位都寬落,係門口排隊點餐,時間關係我地諗左兩秒就叫!我叫左大腸春卷麻辣米線,朋友叫左炸醬春卷麻辣米線,要左杯熱既羅漢果茶。食物等左五分鐘度就有得拎(南記係自助形式)先講我個個先喇!春卷味道同其他分店食到既一樣,大腸就一般,至於米線我就覺得佢唔夠滑,而麻辣湯唔會好油都算唔錯。朋友叫既炸醬值得一讚,味道同肉質良好,唔會一pat野咁!羅漢果茶偏甜,但都有羅漢果味既,算係咁喇!總括黎講,食物既味道、環境都合格,以後想係青衣食粉麵有多個選擇了!
係青衣想食下粉麵終於有新選擇!
食物等左五分鐘度就有得拎(南記係自助形式)
朋友叫既炸醬值得一讚,味道同肉質良好,唔會一pat野咁!
羅漢果茶偏甜,但都有羅漢果味既,算係咁喇!

2019-02-09