-平時好少會去青衣🫥今次路過,就睇下有咩好食最後就揀左beans😗-開心果馬蘇里拉芝士薄餅配蜂蜜🍕($98)係開心果Pizza,平時好少見有依個口味~份量都足夠,Pizza入面有芝士(*´꒳`*)食落口感好軟熟😆再按個人喜好淋上蜂蜜,配上蜂蜜🍯味道更惹味個Pizza上面有開心果脆粒🤗開心果味不算好突出😂同我預期中成個係開心果味pizza有少少差落🫢-車打芝士薯條🍟(跟餐+$28)個薯條好好食☺️芝士🫕好香☺️外脆內軟,一定要趁熱食🤩-紅豆抹茶窩夫😄($78)|蜂蜜|窩夫|紅豆|抹茶雪糕|抹茶脆|香蒂忌廉|純乳酪|第一次食Beans 窩夫(・∀・)原來同平時食的樣係唔同架🤣Beans窩夫係似bagel樣,口感軟熟😌個抹茶雪糕都好好食😎旁邊仲有紅豆,抹茶脆等等~味道都不錯👌賣相好吸引(*´Д`*)-Name🏠:Beans the Rambler Location📌:青衣青敬路31-33號青衣城2 2樓222號舖(港鐵青衣站 F 出口, 港鐵青衣站 G 出口, 港鐵青衣站 A2 出口)價錢💰:開心果馬蘇里拉芝士薄餅配蜂蜜($98),車打芝士薯條($28),紅豆抹茶窩夫($78)

平時好少會去青衣🫥
今次路過,就睇下有咩好食
最後就揀左beans😗
開心果馬蘇里拉芝士薄餅配蜂蜜🍕($98)
係開心果Pizza,平時好少見有依個口味~
份量都足夠,Pizza入面有芝士(*´꒳`*)
食落口感好軟熟😆
再按個人喜好淋上蜂蜜,配上蜂蜜🍯味道更惹味
個Pizza上面有開心果脆粒🤗
開心果味不算好突出😂
同我預期中成個係開心果味pizza有少少差落🫢
開心果馬蘇里拉芝士薄餅配蜂蜜

車打芝士薯條🍟(跟餐+$28)
個薯條好好食☺️芝士🫕好香☺️
外脆內軟,一定要趁熱食🤩
車打芝士薯條

紅豆抹茶窩夫😄($78)
|蜂蜜|窩夫|紅豆|抹茶雪糕|抹茶脆|香蒂忌廉|純乳酪|
第一次食Beans 窩夫(・∀・)
原來同平時食的樣係唔同架🤣
Beans窩夫係似bagel樣,口感軟熟😌
個抹茶雪糕都好好食😎
旁邊仲有紅豆,抹茶脆等等~
味道都不錯👌
賣相好吸引(*´Д`*)
紅豆抹茶窩夫

Name🏠:Beans the Rambler