原本諗住去茶•家 點知坐位太少又太多人 所以轉去呢一間都bookmark咗好一段時間嘅咖啡店🙆🏼‍♀️一路以來咁想去佢嘅原因 最主要都係因為佢啲杯 真心好靚🥰完全係一件嘅藝術品嚟〰️✏️Flat White ($40)週末嘅以一杯咖啡作開始係幾咁美好🙆🏼‍♀️咖啡香滑 飲落順口 佢啲杯靚到我直情想買啲返屋企😂另外值得一提嘅係佢嘅外賣杯都絕不馬處 一樣係萬壽無疆嗰啲款!!佢搞到我好有衝動再買多杯拎走😂靚到🙆🏼‍♀️〰️✏️Avocado Scrambled Egg on Sourdough ($128)另外又叫咗我例牌黎cafe最鍾意叫嘅嘢食🙆🏼‍♀️雖然定價唔低 不過我覺得分量比起一般咖啡食到嘅大🥳連牛油果都係有足足好靚仔嘅半個🤩新鮮而且質地幾軟滑個水煮蛋係超級流心啊 配埋酸種麵包食味道一定係夾嘅🙆🏼‍♀️不過麵包有啲過硬🤧另外有大量嘅沙律菜夾喺中間 食落好fresh🥳而且!!除咗有我最愛嘅牛油果同流心蛋之外 仲有我超鍾意食嘅煙三文魚🥳大大片又帶微微鹹香 一個字 正🤪

〰️
✏️Flat White ($40)

〰️