2017-11-29 189 瀏覽
今日係星期日,下畫出左去公園同屋企人影畢業相,見時間尚早,就決定去pacific coffee 坐下,傾下計。Caramel Latte $37今次又係叫左我最愛嘅焦糖牛奶咖啡,去coffe shop 飲咖啡最開心就係見到個靚靚嘅拉花然後慢慢攬混佢,真係好治癒的飲落去,有少少甜,咖啡味都香嘅但可能天氣凍左嘅關係,我覺得咖啡有啲啲唔夠熱如果然番少少就perfect,始終天氣寒冷都想飲杯熱啲嘅咖啡暖下身Chocolate brownie $20我爸話唔想就咁飲杯咖啡咁濟,就決定叫啲野食下。呢個chocolate brownie 都屬於中上水準,甜就一定甜架啦,係睇下個甜度係咪大家接受到的咁我就好甜嘅,所以都冇咩問題。番熱左之後,個brownie 好正點的P.s. 呢度間pacific cafe 正在一望出去就係一個大嘅人工湖,如果唔洗番工,真係想嚟呢度坐成日

Caramel  latte

Caramel Latte $37
然後慢慢攬混佢,真係好治癒的

飲落去,有少少甜,咖啡味都香嘅
但可能天氣凍左嘅關係,我覺得咖啡有啲啲唔夠熱

Chocolate  brownie

Chocolate brownie $20