餐廳: 醉鮮靚湯特色粉麵
資訊:

2020-10-06 1493 瀏覽
今日去左間餐廳個名好搞笑,叫醉鮮靚湯特色粉麵個名已經係招牌菜,當然要試下。同女朋友一人叫左一樣,佢叫左招牌,我叫左胡椒豬肚湯底配紅燒魚腩米線。首先講下湯底,係新鮮足料無味精既湯黎,飲落去就知熬製左好耐,清香甘甜帶少辣。再講下湯底配料,一個$50既米線,竟然入面有豆卜,豬肚,菜,蘿蔔條,全部都好入味好新鮮,隨湯附送都咁高質!講起個餸,其實有好多魚既配料可以揀,例如魚腩魚咀魚片等等,難得黎試梗係試下魚,我叫咗紅燒魚腩,魚腩都嫩。但應該係一早炸起所以唔熱,但總括成餐飯我都會俾好高分,性價比太高了!連野飲$60位,好抵!
今日去左間餐廳個名好搞笑,叫醉鮮靚湯特色粉麵

個名已經係招牌菜,當然要試下。

連野飲$60位,好抵!