2021-09-20 2424 瀏覽
行行下街落大雨,所以入左the one,順便就係牛氣食埋晚餐!90分鐘放題,友人都覺得$258極上美國牛小排最抵食,大家記得如果係社交平台 like同share會送三件三文魚刺身或movenpick 雪糕!揀左黑蒜豬骨湯底,真係成大舊豬骨係個湯度!先試特選豚肉,薄切,無咩特別,所以我地都無再叫精選雞腿肉,都幾嫩,肉質唔鞋,所以加分!蟹子墨魚滑,每次可以整到兩粒,都唔錯!主角牛岀場,無比較真係無傷害,牛肩肉vs牛小排,後者真係嫩滑入口又肥美,好正!!不停叫牛小排就對了!!自助拎配料,雪糕,自己整棉花糖!特別推介係豆腐卜,唔係平時街市買開果d,正!環境方面,張枱真係超細,唔夠位擺野。。。望到隔離枱叫海鮮放題,不過青口同大蝦都唔吸引,佢地都只係不停叫牛,無叫海鮮90分鐘其實都唔係好夠,想慢慢嘆嘅話都係揀120分鐘好d!

揀左黑蒜豬骨湯底,真係成大舊豬骨係個湯度!

先試特選豚肉,薄切,無咩特別,所以我地都無再叫

精選雞腿肉,都幾嫩,肉質唔鞋,所以加分!

蟹子墨魚滑,每次可以整到兩粒,都唔錯!

自助拎配料,雪糕,自己整棉花糖!
特別推介係豆腐卜,唔係平時街市買開果d,正!

90分鐘其實都唔係好夠,想慢慢嘆嘅話都係揀120分鐘好d!