2023-04-11 78 瀏覽
今次我嚟同大家分享一個近排試咗嘅火鍋店——616牛肉火鍋專門店。呢個店喺大圍積富街,環境好寬敞,光線都好充足,好適合聚餐用餐。呢間火鍋店最大特色就係佢嘅用料好講究,所有嘅牛肉都係信州和牛肩胛同牛駝峰,質量好好。加埋佢哋嘅花雕醉牛,味道都好好,醉牛肉質鮮嫩,口感好豐富。所有嘅食材都好新鮮,品質好出色,令人好滿足。店員嘅服務態度都好好,佢哋好熱情有禮,用餐嘅時候會時不時問下客人需要加湯、加食材嘅,好貼心。佢哋嘅火鍋湯底都好用心,特別係佢哋嘅牛肉湯底好鮮美,飲落去清香爽口,好好地提升咗食材嘅口感。最後,我哋嚟講下價格。616牛肉火鍋專門店嘅價格比較高,但係食物嘅品質都相對好好。一個人大概需要$300-$400左右,睇下所揀嘅食材同人數啦,整體嚟講性價比都算唔錯。總括而言,616牛肉火鍋專門店係一個值得一試嘅火鍋店。佢哋嘅用料同服務都好優秀,而且環境好舒適,好適合同家人朋友一齊用餐。如果你想食好啲嘅火鍋,咁616牛肉火鍋專門店就係一個唔錯嘅選擇。

2023-04-06