2021-11-09
好友要移民同佢Farewell食餐好嘅😌😌大家都返尖沙咀見到這間Eddy Chu評價很不錯,想是很久一於book定枱😜😜店員好Nice,介紹咗餐牌,安排咗靚景座位俾我哋,望住咁靚嘅view真係嘢食都好味啲啊😍😍明爐海龍王 這個是新菜式 特別調製嘅蕃茄湯底 配上一級海鮮 最緊要上枱即刻食保持嫩滑 鮮味又開胃精選五道菜套餐,啱晒我哋大男人,份量很多呢頭盤 蟹肉三文魚沙律🥗蔬菜新鮮、爽脆!加上黑醋絆住三文魚一齊食,好夾😍是日餐湯好正啊,香濃creamy 並非一般是日餐湯🤣🤣冬陰公年糕,好特別嘅組合😜出奇地好味😋冬陰功夠正宗,配上年糕煙煙韌韌,算是一道fusion 菜精選雜扒,5成熟分別有雞扒、牛扒和大蝦,伴番茄蓉!雞扒外皮煎得超趣雞肉嫩滑牛扒 牛味濃郁,食得出高質牛,大蝦爽口彈牙,一道菜可以食到幾個喜歡嘅食材,不錯的選擇👍👍檸檬梳打-檸味十足,夏天飲最適合🥳最後食埋甜品🍮真係捧住個肚走啊,甜品decoration好靚🥰🥰五道菜大男人都夠晒飽🤣🤣而且樣樣都高質!仲望住靚靚無敵大海景,下次帶老婆過嚟慶祝周年紀念日🌹
精選五道菜套餐,啱晒我哋大男人,份量很多呢
頭盤 蟹肉三文魚沙律🥗
蔬菜新鮮、爽脆!加上黑醋絆住三文魚一齊食,好夾😍
是日餐湯好正啊,香濃creamy 並非一般是日餐湯🤣🤣
冬陰公年糕,好特別嘅組合😜
精選雜扒,5成熟
分別有雞扒、牛扒和大蝦,伴番茄蓉!雞扒外皮煎得超趣雞肉嫩滑
檸檬梳打-檸味十足,夏天飲最適合🥳