2022-01-16
雖然預咗今餐係食景,但無諗過食物質素真係遠遠不合格😞好快黎咗個兩人下午茶餐,點講好呢⋯最大問題係,所有食物都係凍嘅,包括scones!兩個鬆餅似係隔夜、放入雪櫃,就咁拎出黎俾客人😢鹹點都係凍而無味、麵包/多士係淋嘅。而甜品,就只有好甜嘅甜味,唔係好知自己食緊乜。唯一好味嘅係士多啤梨啫喱杯,酸酸地,唔會太甜。再試下其他食物,香腸大大碟,味道ok,配埋酸菜,合格之上。但薯蓉係敗筆,又凍、又稀、又無味。🍔 🍟賣相不錯,正常快餐店水準,薯條新鮮炸起。幫呢一餐加返唔少分。餐飲方面,唔推介凍檸茶,唔知點解,有一陣好奇怪嘅味道,總之係唔好飲。要讚嘅係侍應們服務周到,有耐性又有禮貌,仲會主動幫客人影相,令人有賓至如歸嘅感覺。如果有興趣黎食景嘅朋友,建議散叫熱餐,咁成件事會開心好啲。
好快黎咗個兩人下午茶餐,點講好呢⋯
如果有興趣黎食景嘅朋友,建議散叫熱餐,咁成件事會開心好啲。