2014-04-25 1346 瀏覽
好姊妹生日都喜歡搵靚餐廳,之前行過見到入面好靚,紫色配黑色,好似Anna Sui嘅style😈book左台,只會留10分鐘,大家唔好遲到啊!好靚,真係好靚,心情都會好啲。我地叫左2個dinner set, 再加小食嘅。首先2個頭盤,其實好難食,紅菜頭,食完我即刻有點反胃,要狂飲水。可能我食唔慣掛,但真係好難食啊!😩😭😭然後湯到喇!幾濃幾好飲,我就覺得唔夠熱,都無咩特別架喇!配個脆脆地嘅多士,不錯唷,肚餓有野入口。叫左個薯皮,好味好味好味道!😋都幾中意叫焗薯皮,都有小小肉連埋,但呢個真係得個皮haha,個醬加埋一齊入口,係幾match嘅,2位好友都食到津津有味。另外一個小食係薯圈,香口野,都好難唔好食,好食過pizza hut,真係好食!main course就係個risotto同肉眼排,個意飯比想象中好食啵,因為之前食risotto嘅經歷真係賴過野,之後就好小食嚕。而肉眼7成熟,2位友人唔食得生,所以7成,我就覺得太熟,我中意6成熟嘅。然後傾下計飲下朱古力,就清晒台上嘅野食。個朱古力無咩特別。然後就到甜品時間,打電話book時已經叫餐廳寫字落甜品度。但係可能電話問題,餐廳聽錯,寫錯壽星
book左台,只會留10分鐘,大家唔好遲到啊!

好靚,真係好靚,心情都會好啲。
我地叫左2個dinner set, 再加小食嘅。

然後湯到喇!
幾濃幾好飲,我就覺得唔夠熱,都無咩特別架喇!
配個脆脆地嘅多士,不錯唷,肚餓有野入口。

叫左個薯皮,好味好味好味道!😋

然後傾下計飲下朱古力,就清晒台上嘅野食。
個朱古力無咩特別。

然後就到甜品時間,打電話book時已經叫餐廳寫字落甜品度。但係可能電話問題,餐廳聽錯,寫錯壽星個名,不過整體上唔錯嘅。

如果你想食環境,呢間餐廳又浪漫神秘係好選擇,但想食正食物,呢度或不是好選擇喔。
慶祝紀念
生日