2019-05-17 576 瀏覽
聽左呢間放題好耐,但一直因為價錢而卻步。難得遇到團購,決定組隊試試佢。場內唔算多座位,入座起計2.5小時。一入座會即刻上唔同種類既拼盤比你。刺身除左平時既基本野之外,仲有海膽同生蠔。兩者質素都未俗,海膽甘甜無臭味,生蠔偏細但重海水味。海膽無得任嗌,上完一轉就無,但生蠔有,所以我地後來都一人再叫多兩隻。刺身質素不俗,未算十分好。帶子好薄好林,同平時食既帶子刺身有少少唔同,朋友仔話因為佢唔係真既帶子。三文魚唔算肥美,蝦尚算鮮甜。之後再上另一份極上海鮮拼盤,有一條喜之次,蟹腳同埋扇貝。扇貝大大隻,仲有牛油係面,不過牛油少得滯,燒完出黎都唔覺有牛油味。底部仲有大大隻虎蝦,好有鮮味,值得推介。喜之次係北海道一種珍貴既深海魚,但是日食呢條喜之次質素一般,偏細條,每人食少少都無晒。要特別彈既係蟹腳,未食過咁難食既蟹腳。無海水味,乾爭爭,肉都唔多,每個人一打開食左一啖已經要放棄。黎到燒肉既部份,無令大家失望。款式好多,一望都見到係有質素既靚牛。D油花好靚,食落好有油香。我地特別鍾情牛胸腹,好有牛味,又有油香味,之後都Encore左兩轉。雞肉拼盤一般雪糕同飲品選擇都好多,有MOVENPICK同埋雪糕批任
聽左呢間放題好耐,但一直因為價錢而卻步。
難得遇到團購,決定組隊試試佢。

場內唔算多座位,入座起計2.5小時。
一入座會即刻上唔同種類既拼盤比你。
刺身拉盤

刺身除左平時既基本野之外,仲有海膽同生蠔。
兩者質素都未俗,海膽甘甜無臭味,生蠔偏細但重海水味。
刺身質素不俗,未算十分好。
三文魚唔算肥美,蝦尚算鮮甜。
海鮮拼盤

之後再上另一份極上海鮮拼盤,有一條喜之次,蟹腳同埋扇貝。
底部仲有大大隻虎蝦,好有鮮味,值得推介。
喜之次

要特別彈既係蟹腳,未食過咁難食既蟹腳。
燒肉拼盤

黎到燒肉既部份,無令大家失望。
款式好多,一望都見到係有質素既靚牛。
D油花好靚,食落好有油香。
雞肉拼盤
雞肉拼盤一般
雪糕

雪糕同飲品選擇都好多,有MOVENPICK同埋雪糕批任食
飲品方面有唔同既酒類,汽水同茶,仲有支裝凍水。

總結食物質素中上,但除左牛同海鮮之外其實都只屬一般。
係用餐期間都出現漏單情況,我地嗌左兩次刺身只黎左一次。
追單時職員只答「多單,排緊單,等一等。」
有D野無嗌但就重複咁黎。
團購既價錢我認為岩岩好,如果係正價黎食,我就覺得偏貴了。
2019-05-16
用餐優惠