餐廳: 89
資訊:

2022-06-22 611 瀏覽
【#海南雞皇🐔 】#89美食@dragoncentremall叫得做海南雞皇,當然唔少得食海南雞啦😊 不過自從最愛果間泰式海南雞結業之後,我都少食咗😷最近發現依間係西九龍中心既小店有唔少好評,而且只係$40🤤 就算萬一唔好食都唔肉痛🤣中午去到,人都算多不過都有位😊 驟👀飯同雞既份量都比得幾多,$40真係幾抵👍試啖雞湯,嘩!夠熱夠濃夠味👍 唔係一般既湯水,而且附送一隻雞腳🤣主菜個飯都夠味,加少少辣醬同飯一齊食仲好味👍 🐔係剛剛熟,鮮嫩粉紅色狀態,咬落去真係好耐冇食過咁滑既質感♥♥ 有少許接近以前我喜愛既味道。重點一定係個醬,下次再食我會問佢拎兩兜辣醬唔要豉油🤣$40 有依個質素,真係好抵食👍👍 同場仲有幾間有賣海南雞,真係有排食🤣推介指數:8/10@foodiehck2022 #港飲港食 #西九龍中心 #深水埗 #深水埗美食 #油飯 #雞湯 #平靚正 #抵食
【#海南雞皇🐔 】#89美食
@dragoncentremall

重點一定係個醬,下次再食我會問佢拎兩兜辣醬唔要豉油🤣

推介指數:8/10

2022-06-22