餐廳: 魚米 (華凱大廈)
資訊:

2020-10-19 655 瀏覽
我已經依過好多次魚米家呢間舖頭,每次都只係會叫N14呢個餐,從來無轉過,今日第一次去北角分店食,本身個魚骨米線係應該配半個魚頭的,我去過旺角同彩雲分店,都係有半個魚頭,而我就係為左個魚頭先食呢個米線,今日去北角分店,果到既職員竟然同我講話不嬲都無魚頭,佢做左幾間分店都係無魚頭,咁講🙄仲話有魚頭果個係N15餐,搞到好似我叫錯左咁,我再睇番餐牌,根本無叫錯到,講講下,另一個職員又話佢地根本無魚頭賣,又講講下,職員又話問左其他分店,佢地話第二D分店係廚房煲湯多左先比我地,下?????越講越離譜,又唔見廚房多隻鮑魚比我? 咩叫多左先比我? 當客係咩? 完全比我感覺係hea 我同補鍋式回答,發誓以後都唔會再去此分店!!!
2020-10-19