2023-03-01 709 瀏覽
邦記海鮮酒家真係令我哋好失望。先係餐廳嘅衛生環境好差,有啲小強走走去,好唔舒服。啲員工嘅態度都唔好,冇笑容冇熱情,好似唔想我哋嚟咁。至於食物質素,真係令人失望。蒸鮑魚同蒸元貝都冇熟透,味道都唔係好鮮美。整體上,啲菜式都無乜特別嘅地方。總括而言,邦記海鮮酒家需要改善佢哋嘅衛生環境、員工態度同埋食物質素,先至可以吸引更多嘅食客嚟。希望餐廳方面可以重視呢啲問題,提高佢哋嘅品質同埋服務,令消費者有一個更好嘅用餐體驗。邦記海鮮酒家真係令我哋好失望。先係餐廳嘅衛生環境好差,有啲小強行來行去,好唔舒服。啲員工嘅態度都唔好,冇笑容冇熱情,好似唔想我哋嚟咁。啲員工更加係叫極都唔應

2023-03-01