2023-05-24 70 瀏覽
之前經過都想試下呢間野, 都計劃下一次有機會就過黎食, 今次係機會啦。星期六的下午, 無諗過停車場都仲有位, 實在太好。係餐廳門口睇多次menu, 其實唔算好岩, 但都決定一試。入到餐廳, 樓底好高呀, 本身諗緊好唔好坐窗邊既2人位, 諗緊既時候, 侍應就安排左一個4人位俾我地。坐低之後, 望住出面的景, 歎住冷氣, 好舒服呀, 果然好位。我地都想食薯角, 所以一齊都各自叫左魚柳漢堡, 不過魚柳有少許腥, 其他都合符價位, 下次試下食其他。套餐包沙律, 湯, 主菜同餐飲。好耐未試過係香港用呢個價錢食得咁開心, 因為侍應的服務真係好好, 佢地好有禮貌, 好到我一定會介紹其他人黎, 自己亦會同屋企人再黎。店員唔會催你食快D交台, 食完沙律前菜先上湯, 飲完湯再上主菜, 一樣一樣黎, 令人好舒服, 平時都好急住食野, 今次真係慢慢享受。我隻手有D痕, “抓”左幾下, 侍應即刻問我駛唔駛蚊怕水, 好主動, 今時今日真係好難得, 即使食貴的餐廳, 都無呢種服務。帶狗狗/寵物的朋友, 可以坐出面outdoor 呀。
星期六的下午, 無諗過停車場都仲有位, 實在太好。
係餐廳門口睇多次menu, 其實唔算好岩, 但都決定一試。

套餐包沙律, 湯, 主菜同餐飲。

帶狗狗/寵物的朋友, 可以坐出面outdoor 呀。