2022-10-13 235 瀏覽
第一篇open rice 食評前兩日經過見新開pizza就試吓,住附近所以外賣返屋企食,叫咗個黑松露野菌pizza,卡邦尼意粉,原味雞翼,pizza 一入口有驚喜,黑松露味香,餅皮做得好出色,厚薄適中,有麵粉香味,芝士濃度適中,睇住佢即刻搓麵團,10分鐘就焗好,係我喺荃灣食過數一數二好食嘅pizza睇得出店主係有心機做食物 。卡邦尼意粉超多汁,味道非常香濃,見啲汁入面有啲蒜粒,唔怪之得咁香口。原味炸雞翼 炸得好脆,但唔乾多肉汁,不過因為另外嗰兩樣太出色,對比冇咁驚喜真心欣賞用心做食物嘅小店,價錢又合理,不過晚餐時間見都唔多人,可能係新開。呢兩條街都有幾間pizza,而且荃灣嘅物價愈來愈貴,又貴又唔好食嘅大有人在,希望店主可以保持水準,就算之後多咗人幫襯都keep到咁好食因為好可能會成為我嘅飯堂
第一篇open rice 食評

睇得出店主係有心機做食物 。
卡邦尼意粉超多汁
,味道非常香濃,見啲汁入面有啲蒜粒,唔怪之得咁香口。

因為好可能會成為我嘅飯堂

2022-10-12
10 分鐘 (外賣自取)
  • 黑松露野菌pizza
  • 卡邦尼意粉