2022-09-29
成日見到呢間烤魚排曬隊,今日睇完戲就黎10點先見到少啲人就入去試下~.我地叫左青藤椒江團魚配金菇、藕片、千葉豆腐、娃娃菜江團魚肉質細嫩,味道鮮美,肥而不膩,大大條兩個人好夠食,少骨得黎唔會腥。個人好中意佢嘅湯底,麻辣麻得黎不失辣氣,同一般麻辣麻蓋過味道唔同,係一道味道平衡得好好嘅菜式,食得出店家係湯底落左唔少功夫🤤配菜方面分量都唔少,新鮮乾淨,索埋湯底辣汁堪稱一絕。.另外叫左啲串燒,又刷新左我對串燒香料嘅認識❤️烤肥腸本身已經好中意食內臟,呢個係我食過最好食嘅肥腸!咬落去有肉汁爆出黎,唔會韌唔會有咬同吞唔到嘅部分,配上鮮辣嘅香料會上癮.汁燒雞肉串同烤牛肉串水準都好好,唔會燒得太柴,保留到肉汁。除左香料都食到有連醬汁燒,更加入味,層次豐富。.烤牛板筋呢個未試過,一食愛上,好有咬口又唔會咬唔到,柔韌適口,本身味道有少少似滷味,加埋佢地嘅調料鮮香厚重,極力推薦!.而飲品同樣出色,桃抱檸有啲桃粒加青檸同雪碧,甜度岩岩好,係一款非常適合一啖辣一啖清涼嘅飲品。而至尊水果茶好重料,有西柚、西瓜、蘋果、橙等水果,每種都三四片,非常解渴,茶底甘香,好飲過好多茶飲店嘅水果茶😈
我地叫左青藤椒江團魚配金菇、藕片、千葉豆腐、娃娃菜
另外叫左啲串燒,又刷新左我對串燒香料嘅認識❤️
烤肥腸
烤牛板筋