2024-07-29 372 瀏覽
V小妹係超級麵包控,每日都要食個麵包先安樂咁😂今日出開銅鑼灣就去君蘭麵包廠去試下先!係門口已經聞到陣陣嘅麵包香,睇埋D款式就發現自己有選擇困難症😂每個款式都有好多種口味,樣樣都想試😍最後決定試6款❤️真‧菠蘿包🧡法式芒果布甸包🤎香醇咖啡小牛角🖤黑星星撻💛金星星撻🩵菠蘿牛君蘭麵包廠嘅麵包係由師傅每日新鮮焗製,100% MADE IN HONG KONG,而當中我覺得最吸引嘅係新派小菠蘿包、小牛角包,因為佢有唔同嘅味道真係好特別又精緻呀!下次要試埋其他口味先得!#mamim #v小妹 #hongkong #hk #香港 #香港好去處 #香港特色 #成長日記 #親子 #親子日常 #子供 #親バカ部 #こども #女の子 #成長記録 #育児 #4歳 #銅鑼灣 #香港美食 #君蘭麵包廠 麵包 #牛角包 #菠蘿包 #麵包控

❤️真‧菠蘿包
🧡法式芒果布甸包