2018-10-31
今晚相約左舊同事飯聚catch up下大家近況,地點係大家工作區的中間點,青衣城,仲可以晚飯後睇埋戲。Bobsang係一間新潮韓食餐廳,入門口左邊係食素食,右邊係食自助餐!我等吃貨當然行入右邊!坐低第一件事梗係點咗個火鍋先,有人蔘雞鍋同海鮮部隊鍋,部隊鍋仲有幾款口味可以揀! 我地揀咗人參雞鍋,因為好清甜可以當湯飲!飲到夠就攞嚟打邊爐!外面有多款熱葷,亦有火鍋配料選擇。特選牛肉同豚肉都幾靚仔。仲有炸雞任點,而且好多款醬料配備!每位送一款限定美食,我哋揀咗芝士焗元貝一啲都唔膩,因為加咗好多爽口嘅菇。石頭鍋飯都有得玩!自己盛飯自己加配菜放上 電磁爐自行燒熱出飯焦就食得。有得食又有得玩又幾過癮。甜品區都吸引!仲有迷你朱古力噴泉同迷你棉花糖機!以二百零蚊可以任食韓食真係幾抵食,冇乜地方有,食一餐炸雞都唔止呢個價!韓迷絕對要黎大刷一下。
外面有多款熱葷,亦有火鍋配料選擇。特選牛肉同豚肉都幾靚仔。
仲有炸雞任點,而且好多款醬料配備!
甜品區都吸引!仲有迷你朱古力噴泉同迷你棉花糖機!