2021-02-07
好耐冇得去韓國食,所以周不時都會黎沙田呢度食。特登早少少十一點幾趁未有咁多人時黎食,座位唔多,咁岩又好好彩即刻搵到有位。依家門口有部kiosk可以自己落單,都好易操作。不過咁岩遇到部機可能有error,用信用卡比完錢後出左張好長好長亂碼嘅單,同店員K求救,佢好helpful咁幫我解決左個問題,仲印返張岩嘅單畀我同埋確認返係成功落左單。食開嘅都知道係即叫即整所以需要啲時間。坐響位等嘅時候,有位女士可能等得唔耐煩,走左去收銀同頭先幫過我嗰位店員抱怨投訴,嗰位店員都好有耐性咁同位小姐道歉解釋,但可能嗰位小姐真係好趕時間冇咩耐性,講啲說話都幾難聽,不斷話個店員又態度唔好又話個店員影衰間公司。但我一直坐係度見到個店員都keep住好好態度解釋比個客聽依家整緊下一個就到佢。我比較怕事冇即時出聲,唯有係度打返編食評表揚返嗰位店員已經做得好好。我遲嗰位小姐兩張單,都係等左10分鐘左右就有得食,都唔會話等左好耐,完全可以接受。講返食物質素先,同朋友叫左煙肉多士同火腿多士,一份細炸雞同兩杯咖啡。多士keep到同平時食開一樣好有水準,愈食愈掛住以前有得去韓國嘅日子。炸雞就第一次叫,細size有4舊,兩個人食岩
講返食物質素先,同朋友叫左煙肉多士同火腿多士,一份細炸雞同兩杯咖啡。多士keep到同平時食開一樣好有水準,愈食愈掛住以前有得去韓國嘅日子。炸雞就第一次叫,細size有4舊,兩個人食岩岩好,食得出係新鮮炸好,唔係一早炸定,都好食。咖啡比想像中大杯,本來諗住係當brunch食少少,食哂之後十分飽,好滿足。
一定會再幫襯!