🇰🇷韓國Bingo&Cook喺旺角新開左一間熱狗舖🤩 本身好鍾意kpop同韓國嘢食嘅我比佢吸引咗😆 佢哋係一間外賣店冇堂食,但價錢相對平好多❣️而且熱狗係即場製作所以好新鮮好脆😍🔸1熱狗🌭️+1冬甩🍩+1飲品=$78‼️🌭雙重芝士拉絲芝士控必試🤤 裏面係cheddar + mozzarella 2種芝士,芝士極多極濃,完全可以食得出呢兩種芝士,啖啖拉絲,出面個包炸得好脆,仲可以自己加茄汁同honey mustard,咁就唔怕太漏👍🏻🌭芝薯拉絲表層布滿薯仔粒粒,好香脆,裏面係mozzarella,芝士香濃,薯仔配茄汁果然係絕配,所以我落咗好多茄汁一齊食🤣🌭Oreo冇諗過可以有咁嘅配搭,估唔到又幾好食😋 外面就係平時食cereal嗰啲朱古力脆脆,裏面係mozzarella,鹹鹹地嘅芝士再加甜甜嘅Oreo,個口感幾特別😚🍩伯爵茶味我覺得雪凍咗更加好食🤤 伯爵茶醬多到爆曬出嚟😍 伯爵茶味濃,茶味超出👍🏻🍩Oreo麵包夾住好多cream同oreo🤤 啖啖都食到啲oreo,好正😋🍊柑橘碳酸水有成個橙係上面😆 好打卡able📸 飲落每啖都有好多果肉,好清甜,唔會好酸,係而家咁熱嘅天氣飲真係好解渴😝 飲完

🔸

🌭Oreo

🍩伯爵茶味

🍩Oreo

🍊柑橘碳酸水
有成個橙係上面😆 好打卡able📸 飲落每啖都有好多果肉,好清甜,唔會好酸,係而家咁熱嘅天氣飲真係好解渴😝 飲完仲可以食埋個橙😂

2022-06-28
外賣自取